søndag den 16. september 2012

Sidder og leger med Prezi.com - det er stærkt vanedannende, tidsrøvende og ikke mindst rigtigt sjovt! Det er et godt alternativ til Powerpoint. Har bare fedtet lidt med forældremøde-stikord, fællessang, program for aftenen mv. - så det er dybt kedeligt for jer at se - derfor ingen deling ;-) Jeg prøvede, om jeg kunne se det på min Ipad via appen Prezi-viewer - det kunne jeg ikke - men jeg har nok rodet rundt i url, link og html og hvad det ellers hedder! Er det kun mig, der synes, det er lidt svært at vide, hvornår man skal bruge det ene og det andet?

4 kommentarer:

  1. URL og et link skal, vil jeg sige, sådan set betragtes som det samme i daglig brug, og er for det meste et normalt weblink, fx en http eller ftp internetadresse (med http://osv..) - HTML er straks noget andet, det er kildekoden bag de fleste websites, og et link i HTML skal have klammer og lidt koder og andre besværlige ting på, se fx her: http://www.w3schools.com/html/html_links.asp

    Mvh Jakob.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for din forklaring, Jakob :) Mvh Rie

      Slet
  2. Nu stiger vi indi et nyt sprogområde. Hvor meget lukker den verden sig om sig selv? Hvor meget virkelighed er der? Fragmentering? Centrum går tabt. Jeg er min blog eller min blog er min sjæl. Endelig kender jeg svaret på, om sjælen overlever legemet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lisbeth
      Det var da noget af en poetisk kommentar. Tak for den....

      Slet